Skip to content

Urbanisme

Ja s’ha penjat l’article sobre urbanisme aquí. Per ara només està en català tot i que properament es penjarà la versió en castellà.

Les idees fonamentals son les següents:

Les persones que viuen en un espai son les que han de determinar que i com es construeix en el seu entorn, i els nuclis de població han de tenir una mida no massa gran que permeti a les persones que hi viuen, conèixer i fer-se seu l’entorn, perquè senten que poden, si volen, participar en la seva gestió, cura i desenvolupament.

L’entorn és la casa extensa de La Persona i en ell em de veure per tant, els valors i les característiques dels Europeus. Això vol dir, la importància de La Persona que Actua amb coneixement Empàtic de l’altri i que exerceix una actuació Proporcional doncs reconeix que els nostres valors històrics, personals i culturals ens han fet a tots diferents.

Si vols llegir l’article, el trobaràs fent clic a l’enllaç  Urbanisme Europeu – CAT que es mostra en el menú lateral o fent clic  aquí.